grepton_group_logo_h50
bc_logo_h50
dax_logo_h50

Versenyképesség

Hatékonyság

Döntéstámogatás

Szeretne egy olyan integrált rendszert használni, amely megkönnyíti a felhasználók mindennapi munkavégzését miközben növeli a vállalata hatékonyságát?

Business Central iroda

Keressen minket! Olvasson tovább!

A Business Central, a Microsoft Dynamics termékcsalád részeként, egy fejlett üzletvezetési megoldás a kis- és középvállalatok számára, amely egyszerűsíti és részben automatizálja az üzleti folyamatokat. A Business Central funkciói lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy helyről irányítsák üzleti tevékenységüket, beleértve a pénzügyeket, a gyártást, az értékesítést, a szállítást, a projektmenedzsmentet és még sok mást. Ugyan minden iparág másképpen működik, a Business Central a legtöbb iparág igényeit képes ellátni.

business central angol

Miért hasznos kell a
Business Central?

Vállalatirányítási rendszer

Egy ERP rendszer bevezetése számos pozitívummal járhat:

  Munkahatékonyság növelése
  Manualitás, hibák csökkentése
  Az üzletfolytonosság biztosítása
  Integráció és digitalizáció növelése
  Automatizálás, kontroll növekedése
  Valós adatokon alapuló döntéshozatal
  Excel alapú adatbázis kezelés kiváltása
  Könnyebb, gyorsabb információáramlás

Pénzügyi átláthatóság

Pénzügyeiről könnyen és gyorsan átfogó képet kap az értékesítési, beszerzési, számviteli és egyéb folyamatainak összekapcsolásával. A beépített riportoknak köszönhetően valós idejű statisztikák és jelentések állnak rendelkezésére. Tartsa kézben vállalata pénzügyeit és irányítson könnyen, egy helyről.

Szerepkörök

A felhasználók hatékony munkavégzésének érdekében a Business Centralban a felhasználókat különböző szerepkörökhöz lehet rendelni (pl. könyvelő, beszerző), melyek arra hivatottak, hogy a felhasználókat üzleti szerepük, betöltött munkakörük szerint kategorizálják. A szerepkörök segítségével az egyes csoportba tartozók egységes rendszert használhatnak, azokkal a modulokkal előtérben, amik számukra fontosak.

Testreszabás

A vállalatok testreszabhatják a rendszert, a saját igényeiknek megfelelően, hogy a ez a lehető legnagyobb mértékben támogassa az értékteremtési folyamatokkal bíró tevékenységeket, miközben segíti a különböző stratégiai célok elérését is.

Microsoft termék

Mivel az informatikában az egyik legnagyobb szerepet betöltő vállalat ERP rendszeréről beszélünk, ezért fontos kiemelni a rendszer mellé járó informatikai biztonságot, a megfelelő működés biztosítását, a Business Centralba integrálható egyéb Microsoft termékeket, illetve a folyamatos fejlesztést.

Felhő megoldás

A Business Central felhős megoldása folyamatos frissítéseket, megfelelő biztonságot és könnyebbséget nyújt a felhasználóinak, akik bárhonnan és bármilyen eszközről elérhetik a rendszert.

Power BI: Adatvizualizáció

A Power BI a Microsoft adatvizualizációs rendszere, melynek segítségével egyszerűen betekintést nyerhet a Business Central adataiba. A Power BI lekéri a Business Central-ban szereplő adatokat, amelyek alapján egyszerűen és gyorsan különböző egyedi jelentéseket hozhat létre.

Miért minket válasszon?

Nyitottság

Az ügyfeleink egyedi kéréseinek és igényeinek megvalósítását a lehető legoptimálisabb megoldással támogatjuk.

Szakértelem

Csapatunk tagjai szerteágazó ismeretekkel rendelkeznek, így bármilyen szektorban tevékenykedő vállalatnak tudunk segíteni a céljai elérésében.

Szerepkörök

Pontos és részletekbe menő oktatást tartunk a rendszer kezeléséről, hogy már a rendszer éles használatának első percétől gördülékenyen menjen a munka.

Kik Miért vagyunk?

Cégcsoportunk működésének legfőbb ismérvei az emberközeliség, a megbízhatóság és a szakmaiság, mely képességek birtokában örömmel dolgozunk ügyfeleinkkel a jövőképes üzleti megoldásokért. Működésünk során küldetésünknek tekintjük, hogy valódi üzleti értéket szállítva vezessük ügyfeleinket a digitális átállás megvalósításának útján.


Amellett, hogy jelenleg is képesek vagyunk kész, vagy akár egyedi megoldásokkal hatékony választ adni az üzleti kihívásokra, hiszünk az állandó megújulásban és a jövőbe mutató technológiákban, melyek segítségével a hatékony szervezetek informatikáját építjük. Mi vagyunk a DAX. Mi vagyunk a Grepton csoport.

+36 20 219 4682

Keressen minket és emelje a következő szintre vállalata irányítását!
NE HABOZZON