grepton-logo

IRACK 2.0

Kedvezményezett neve: Grepton Zrt.

Projekt címe: VNT2020-1 versenyképesség-növelő támogatás logisztikai rendszer beszerzésére

Megvalósítás helyszíne: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

Támogatás mértéke: 50%

A szerződött támogatás összege: 94 750 000 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30

A projekt azonosító száma: VNT2020-1-0363

Támogató szervezet: Külgazdasági és Külügyminisztérium

 

Támogatásban részesült a Grepton Zrt. „VNT2020-1 versenyképesség-növelő támogatás logisztikai rendszer beszerzésére” című pályázata.

A VNT2020-1 pályázat keretein belül megvásárlásra került iRack 2.0 megoldással a célközönségnek a nemzetközi versenytársakhoz képest kedvezményesebb árú, versenyképes, a logisztikai folyamatok hatékonyságát növelő megoldást nyújthat a Grepton Zrt.. Az iRack 2.0 a logisztika számos területen képes valódi értéket nyújtani ügyfeleink számára. Ilyen terület az egyszerűsített áruegység digitalizáció, a betárazási és komissiózási folyamat hatékonyságának növelése továbbá a fuvarszervezési költségek optimalizálása.

Ezt a hatékonyság növelést a modern minden igényt kielégítő infrapontfelhős letapogatási rendszerrel, az RFID technológia adta lehetőségek kihasználásával és az iRack 2.0 innovatív megoldásait tartalmazó szoftverével érjük el. Az infrapontfelhős letapogatással és a hozzá tartozó mérő egységgel egyszerűen rögzíthetőek az áru fizikai méretei és képezhetőek az áruegységek az alkalmazáson belül. Az így rögzített méretek és súly a fuvarszervezés területén nyújt hasznosságot, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá téve azt. A betárazási és komissiózási folyamatokat hatékonyságnövelését pedig az áru raktérbéli elhelyezkedésének digitális tárolása és az RFID technológiával támogatott beltéri lokalizáció teszi lehetővé.

külgazd_big
hipa_logo_opt_color