grepton-logo

Történetünk

2001 óta eltelt jó pár év, de a jövőbeli célok mellett nekünk az is fontos, hogy honnan indultunk. A Grepton Zrt. 2001 márciusi megalakulásával folytatója és tovább építője az 1977-ben alapított Protomix Kft. szoftverüzletágának.
2018 óta a Combit Zrt. és a DAX Kft. többségi tulajdonrészének megvásárlását követően Grepton Csoportként működünk a hazai IT-szektor lehető legszélesebb skáláján mozgó, meghatározó megoldásszállítójaként.

Küldetésünk

Cégcsoportunk működésének legfőbb ismérvei az emberközeliség, a megbízhatóság és a szakmaiság, mely képességek birtokában örömmel dolgozunk ügyfeleinkkel a jövőképes üzleti megoldásokért. Működésünk során küldetésünknek tekintjük, hogy valódi üzleti értéket szállítva vezessük ügyfeleinket a digitális átállás megvalósításának útján. Amellett, hogy jelenleg is képesek vagyunk kész, vagy akár egyedi megoldásokkal hatékony választ adni az üzleti kihívásokra, hiszünk az állandó megújulásban és a jövőbe mutató technológiákban, melyek segítségével a hatékony szervezetek informatikáját építjük.

Kik vagyunk?

GREPTON
Több évtizedes múltra visszatekintő a magyar IT szektor egyik meghatározó megoldás szállítója. Szakterületei a Oracle, .NET és Microsoft alapú egyedi szoftverfejlesztések, adat és üzleti intelligencia megoldások integrálása, támogatása, valamint gyakori szereplője az innovatív K+F projekteknek.
DAX
Mind hazai mind pedig nemzetközi partnerekkel és meghatározó szakmai gárdával rendelkező ERP integrátor. Szakterülete a Microsoft Dynamics NAV/BC, 365/AX és CRM rendszerek bevezetése, támogatása és egyedi fejlesztések szolgáltatása.
COMBIT
Fő tevékenységi köre a legkülönbözőbb piaci igényeket kielégítő egyedi megoldások, alkalmazások fejlesztése és támogatása. A fejlesztések között egyaránt jelen vannak az Oracle alapú projektek és a mobil alkalmazások is.

Grepton Akadémia

Hogy mindenki kihozza magából a maximumot, nem csak egymás között osztjuk az észt és a tudást, hanem rendszeresen részt veszünk mindenféle szakmai rendezvényen, oktatáson és workshopokon is.
A Grepton Képzési Program keretében pedig lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki abban gyúrja ki magát, ami a leginkább érdekli.

Vezetőségi tagok

Madár Zoltán

Vezérigazgató

Koppány Tamás

Vezérigazgató-helyettes

Süli András

Stratégiai igazgató

Simon László

COMBIT – Vezérigazgató

Czere Márk

DAX – Ügyvezető igazgató

Komáromi Zoltán

Kereskedelmi igazgató

Tóth Dezső

Műszaki igazgató

Kaiser Zoltán

Üzletágvezető

Szilágyi Csongor

Üzletágvezető