Grepton Logo

Eszközadományozás egy budapesti iskolának

A Grepton Csoport informatikai eszközök adományázásával támogatta a Budapest III. Kerületi Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskolát.
iskola

Elkötelezett támogatói vagyunk a jövő generációinak az oktatás minden területén, amit támogatásunkkal is igyekszünk kifejezni.

A Szivárvány alapítvány támogatását követően most újfent eljött az ideje annak, hogy segítsünk ezért is döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskolát az informatikai eszközparkuk modernizálásban.

Az adományozás révén nem csak a tanulók informatikai képzését segítettük elő, hanem a környezetvédelemhez is hozzájárultunk azzal, hogy egy második életet biztosítottunk az elhasznált eszközeink számára. Összesen 11 számítógépet, 1 HP lézernyomtatót és 1 Sony projektort adományoztunk az alapítványuk a Szérűskerti Napraforgók számára.

A Szérűskerti Napraforgók Alapítvány a Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola diákjainak jutalmazására és a táborozásuk megkönnyítésére jött létre. Hozzájárul az erdei iskolákba, nyári és téli táborokba jelentkező tanulók tábori költségeihez és a különböző iskoladíjakon győztes gyermekek jutalmazásához.

Az iskola tanulóinak szülei és az alapítvány céljaival szimpatizálók adójuk 1%-át is fölajánlhatják az alapítvány számára, az alábbi adószámra:

A kedvezményezett adószáma: 18211748-1-41

A kedvezményezett neve (kitöltése nem kötelező): SZÉRŰSKERTI NAPRAFORGÓK ALAPÍTVÁNY

Az eszközöket adományozásuk előtt az infrastruktúráért felelős csapatunk teljes mértékig használatkész állapotba hozta és helyben pedig felkészítettük a használatba vételre is, hogy a tanulók egyből használatba vehessék.

Szeretném megköszönni cégük nagylelkű adományát! Ezekkel az infokommunikációs eszközökkel nagymértékben segítik az intézményünkbe járó tanulók informatikai oktatását, valamint iskolánk országos digitális mérésekben való részvételét!
iskola címer
Göndöcsné Sárossi Rita
intézményvezető