Smart Factory ConnAction konferencia

Az immár hetedik éve megrendezésre kerülő Smart Factory ConnAction rendezvény mindig számos érdekes és hasznos programot tartogat a résztvevők számára. Idén sem lesz ez másként, hiszen szeptember 15 és 17 között a Sárvárra látogatók a három napos konferencia során felbecsülhetetlen tapasztalatokkal gyarapodhatnak. Tekintettel a tavalyi rendhagyó évünkre, a konferencia hibrid formában lesz elérhető: az érdeklődők dönthetnek, hogy élőben vagy pedig online csatlakoznak.
connAction

Időpont és helyszín: 2021. szeptember 15-17. Spirit Hotel Sárvár*****

A rendezvény profilja

Az ipar 4.0 témájú rendezvény a profilját tekintve elsősorban gyártócégek felsővezetői és döntéshozói számára kínálhat értéket. Hazai tulajdonú vagy nemzetközi, de magyarországi gyártókapacitással rendelkező cégek képviselőit várják a rendezvény szervezői. Nagy multik számára éppúgy izgalmas lehet, mint hazai KKV-knak, mert mindenki megtalálhatja a neki illő tartalmat. A konferencia programjába beletartoznak az interaktív, kis csoportos workshopok, plenáris előadások, gyárlátogatások és a panel beszélgetések. Eközben lehetőség lesz a kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megvitatására a résztvevők között.

Az Ipar 4.0 fontossága

Az ipari IoT és az Ipar 4.0 egyre fajsúlyosabb szerepet játszanak az informatika és a gyártás területén is. Ennek ellenére hazánkban még mindig sok olyan vállalat van, mely nem aknázta ki maximálisan a területben rejlő lehetőségeket, pedig a pozitív hatás megkérdőjelezhetetlen.

Belevágni egy ilyen nagy kaliberű változásba rengeteg idő- és energiaráfordítást jelent, azonban a munka meghozza az édes gyümölcsét. A konferencia keretein belül gyakorlati, életszerű példák segítségével mutatjuk be az ipar 4.0 adaptálásához, bevezetéséhez szükséges műveleteket. Ugyanígy kiemelt figyelmet fogunk fordítani a leküzdendő akadályok elemzésre, és rájuk kínált megoldások hangsúlyozására.

Grepton és Oriana megjelenés a konferencián

A Grepton és partnere, az Oriana is meg fog jelenni a konferencián tartandó programok során. Először szerdán fognak kollégáink egy gyakorlat-orientált, interaktív workshop-ot tartani, amely megmutatja, hogy az Oriana Low Coding platform hogyan segítheti elő a termelés digitalizálását, egy konkrét karbantartási folyamat digitalizálásán keresztük.

Csütörtöki napon egy plenáris előadás keretén belül mutatunk be egy korábbi megvalósult projektet, amely az öntödei folyamatok digitalizálásával járt.

Pénteken Komáromi Zoltán, a Grepton Kereskedelmi Igazgatója fog részt venni egy panelbeszélgetésen, melynek témája a humán faktor fontossági egy ipari digitalizációs projekt során.

Ha cikkünk felkeltette az érdeklődését az alábbi gombra kattintva tud regisztrálni az eseményre!